محیا70 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 96 سلام ۲۳ سال دارم ۵ ساله ازدواج کردم برای بارداری به دکتر مراجعه کردم برای مراقبت قبل از بارداری کم کاری تیروئید داشتم که حل شد منتها تخمدان پلی کیستیک دارم با مصرف قرص متفورمین(گلوکوفاژ) هم باردار نشدم الان ۵ ماهه اقدام میکنم اما خبری نیست خسته شدم چیکار کنم؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
باراد 1,160 گزارش دادن ارسال شده در دی 96 در 1 دقیقه قبل، محیا70 گفته است : سلام ۲۳ سال دارم ۵ ساله ازدواج کردم برای بارداری به دکتر مراجعه کردم برای مراقبت قبل از بارداری کم کاری تیرویید داشتم ک حل شد منتها تخمدان پلی کیستیک دارم با مصرف قرص متفورمین(گلوکوفاژ) هم باردار نشدم الان ۵ ماهه خسته شدم چیکار کنم؟ خسته نشووو،،واسه مادر شدن صبر میخواهیو صبررر،دکتر خوب و حاذق خیلی مهمه،،متخصص ناباروری باشه،،حتی نوع دارو دادناشون هم فرق داره،کدوم شهری؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
محیا70 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 96 در 16 دقیقه قبل، باراد گفته است : خسته نشووو،،واسه مادر شدن صبر میخواهیو صبررر،دکتر خوب و حاذق خیلی مهمه،،متخصص ناباروری باشه،،حتی نوع دارو دادناشون هم فرق داره،کدوم شهری؟ کاشان به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
باراد 1,160 گزارش دادن ارسال شده در دی 96 در 10 دقیقه قبل، محیا70 گفته است : کاشان میگن دکتر فروزانفرد عالیه،توی مرکز ناباروری شهید بهشتی هست،بزن نت میاره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
★دکتر نوشین نظری 58 گزارش دادن ارسال شده در دی 96 حتما ورزش منظم، تغذیه سالم و کاهش وزن تحت نظر دکتر متخصص داشته باشید. داروهای تقویت تخمدان را استفاده کنید. بارداری شما ممکن است تا یکسال بعد از انجام صحیح این اقدامات صورت گیرد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
نفیسه 15 گزارش دادن ارسال شده در دی 96 سلام بارداری موفق به سن طول زمان پیشگیری ونحوه ان شیوه امیزش وبهداشت زناشویی بستگی دارد متون پیوست را بخوانید بی نظمی.docx دیر زایی و نازایی.docx روش صحیح تمتع زناشویی.docx بهداشت تناسلی.docx به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
مامان نی نی ^_^ 156 گزارش دادن ارسال شده در دی 96 مصرف روزانه سه لیوان دمنوش رازیانه از اتمام پریدی تا پونزده روز اگر ماه اول نتیجه نداد تا ماه دوم و سوم هم ادامه بدید مصرف روزانه ویتامین ای و روی و ث و هرشب اسید فولیک و روزانه نیم ساعت پیاده روی و کیسه آب گرم روی ناحیه تخمدان به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال