دکتر زینب توکل - مشاوره نی نی سوال رفتن به مطلب

دکتر زینب توکل

★پزشک
  • تعداد ارسال ها

    243
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    5

آخرین بار برد دکتر زینب توکل در 14 شهریور 1396

دکتر زینب توکل یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است!

اعتبار در سایت

18 Good

7 دنبال کننده

درباره دکتر زینب توکل

  • درجه
    عضو پیشرفته
  • تاریخ تولد 8 فروردین 1396

اطلاعات عمومی

  • درباره ما
    دکتر زینب توکل
    دکترای تخصصی سلامت باروری
    عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه علوم پزشکی شهر کرد

آخرین بازدید کنندگان نمایه

898 بازدید کننده نمایه
  1. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز اگر مایع منی و پیشاب با واژن هیچ تماسی نداشته احتمال بارداری صفر است، اولین کار بعد از عقب افتادن پریود انجام تست خونی بارداری است ، اگر باردار نبودند و پریود صورت نگرفت برای تنظیم قاعدگی به پزشک مراجعه کنید.
  2. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز زمان مجاز استفاده از قرص اورژانسی 96 ساعت بعد از رابطه محافظت نشده است.یعنی تا 5 روز بعد رابطه جنسی مهلت استفاده وجود دارد.اما به طور کلی هر چه زمان مصرف قرص به رابطه نزدیکتر باشد احتمال موفقیت روش بالا می رود و احتمال بارداری کاهش می یابد. با توجه به اینکه شما در 11 ساعت بعد قرص را مصرف نموده اید احتمال این که بارداری اتفاق افتاده باشد کم است.اما به طور کلی همواره پس از مصرف قرص اورژانسی تا 14 روز بعد احتمال خونریزی وجود دارد که پس از آن اگر خونریزی اتفاق نیفتد باید تست بارداری گرفته شود.
  3. دکتر زینب توکل

    همراه گرامی در برخی موارد سرویکس نارسا، پس از عمل جراحی سرکلاژ و با داشتن استراحت مطلق و دریافت پروژسترون شاهد افزایش سرویکس بوده ایم. اما بعضی با وجود همه این علائم قادر به ادامه بارداری نیستند. شما به همه ی توصیه های پزشک خود با کمال دقت ادامه دهید. بارداری شما احتمال دارد تا چند هفته آینده ادامه داشته باشد.
  4. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز بهتر بود برای ما بیان می کردید بارداری چندم شما است و آیا سابقه سزارین دارید یا خیر.اگر سابقه سزارین دارید این دردها می تواند دلیل چسپندگی محل بخیه های سزارین های قبلی باشد. چنانچه این دردها شدت یافتند و یا با خونریزی و آبریزش همراه بودند حتما به مرکز زایمانی مراجعه کنید. به شما توصیه می کنیم از غذاهایی استفاده کنید که به طور طبیعی باعث روان شدن عملکرد شکمی شما شوند و تعداد دفعات مقاربت جنسی خود را کاهش دهید.
  5. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز فیبروم ساب سروزال هیچ دخالتی در روند زایمان ندارد و اصلا اهمیت خاصی درباره زایمان ندارد. درباره طول سرویکس عبارتی که نوشته اید نامفهوم است. در مورد مشکل قلبی که ذکر کرده اید نیز نشان می دهد وضعیت قلبی شما خیلی نگران کننده نیست اما توصیه می شود هنگام زایمان عامل زایمان را از شرایط قلبی خود مطلع کنید. مشکل هموروئید شما نیز پس از زایمان به طور خود به خود طی 6 ماه با رعایت رژیم غذایی پر فیبر و مسهل برطرف می شود.توصیه ما برای انتخاب زایمان، زایمان طبیعی است، چرا که خطرات کمتری هم برای شما و هم برای کودکتان دارد.
  6. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز با توجه به اطلاعاتی که در اختیار ما قرار دادید احتمال به دنیا آمدن جنین در این هفته اندک است.اما اگر به طور ناگهانی فرایند زایمان اتفاق بیفتد جای نگرانی وجود ندارد زیرا که در این سن احتمال بقا و سلامت جنین بالا است.اما هر چه بیشتر در رحم باقی بماند برای تکامل ذهنی و جسمی جنین بهتر است. به شما توصیه می کنیم استرس خود را کاهش دهید تا دچار دردهای رایمانی نشوید.
  7. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز تاثیر خاصی ندارد ولی از ادامه مصرف داروها خودداری کنید. توصیه ما به شما این است که حتی المقدور روند سقط را ادامه ندهید.
  8. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز به طور کلی سونوگرافی شما نامطلوب نیست. شاید درجاتی از کاهش رشد جنین داخل رحمی را نشان می دهد که اصطلاحا به آن محدودیت رشد داخل رحمی می گوییم. جهت بهبود شرایط می توانید از درمان دارویی استفاده کنید که به این منظور توصیه می کنیم به پزشک متخصص خود مراجعه کنید.
  9. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز آزمایش سل فری از دقت بالایی برخوردار است. زمانی که در این آزمایش همه چیز طبیعی است جای نگرانی وجود ندارد. از دست کاری زیاد خودداری کنید زیرا ممکن است باعث از دست رفتن بارداری سالم شود.
  10. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز وقتی سونوگرافی واژینال شما موفق به رویت جنین شده است دیگر جای نگرانی وجود ندارد.
  11. دکتر زینب توکل

    همراه گرامی روش اورژانسی نیز می تواند با شکست رو به رو شود و بارداری اتفاق بیفتد و این عمری طبیعی است. دارویی که برای سقط استفاده کرده اید ممکن است ممکن است جواب گو باشد ولی توصیه می کنیم حتما تحت نظر پزشک باشید و اقدام خودسرانه انجام ندهید، چراکه عوارضی چون خونریزی، عفونت رحمی، ناباروری تا پایان عمر و..... از عوارض سقط جنایی و بدون نظارت پزشک می باشد.پس از اقدام خود سرانه جدا خودداری کنید.
  12. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز شما علائم تهدید به سقط داشتید که نیمی از کسانی که دچار این علائم می شوند تا انتهای ماه سوم بارداری دچار سقط می شوند اما نیم دیگر افراد بارداری را به سلامت تا پایان پیش می برند. با توجه به اینکه در آخرین سونوگرافی شما علائم رو به بهبودی بوده به احتمال زیاد بارداری ادامه پیدا می کند.
  13. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز در ابتدا به شما توصیه می کنیم داروهایی که برای شما تجویز می شوند را بدون مطالعه عوارض جانبی مصرف کنید زیرا که بیشتر علائم را به خاطر تلقین به خود نشان می دهید. اما در مورد داروهایی که برای شما نوشته شده است، برای ما قبل توجیه نیست که چرا داروی بروموکریپتین تجویز شده است.ممکن است شما دچار بیماری می باشید که در متن سوال ذکر نشده و یا اینکه نام دارو را به اشتباه ذکر کرده اید.به طور کلی توصیه می شود مجدد در رابطه با علائم خود با پزشک خود مشورت کنید.
  14. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز در این زمینه توصیه می شود برای دریافت راهنمایی مناسب به یک مامای مجرب مراجعه کنید.
  15. دکتر زینب توکل

    دوست عزیز بهتر بود برای ما قد و وزن خود را ذکر می کردید تا بهتر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم، ولی به شما توصیه می کنیم ابتدا به رفع کم خونی خود بپردازید که حداقل 3 ماه برای بر طرف کردن آن زمان نیاز دارید.برای این موضوع به مامای خود مراجعه کنید تا در این زمینه توصیه های لازم را به شما انجام دهد.بعد کسب مجوز از ایشان می توانید با خیال راحت اقدام به بارداری کنید.
×