marymary - مشاوره نی نی سوال رفتن به مطلب

marymary

کاربر
  • تعداد ارسال ها

    41
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

0 Neutral

درباره marymary

  • درجه
    عضو پیشرفته
  • تاریخ تولد تعیین نشده

آخرین بازدید کنندگان نمایه

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.

  1. سلام من ازمایش پرولاکتین دادم ، یک بار یک روز قبل از پریود و مقدار اون 150 تا از حد نرمال بالا تر بود ، اما ازمایش در ماه بعد که روز دوم پریودم ازمایش دادم مقدارش نرمال بود و برابر 180 (رنج ازمایشگاهی 31 تا 433) ایا لازمه ازمایش تکرار بشه ؟
  2. سلام ، من بعد از رابطه زناشویی بدون دخولی که حدود سه ماه پیش داشتم ، پریودم خیلی بهم ریخت و همون ماه 8 روز تاخیر ، و دو ماه بعد هر کدام با 12 روز تاخیر اومد ، ازمایش بارداری هم دادم منفی بود ، نتیجه سونوگرافی : (سونوگرافی پنج روز بعد از تاخیر پریود و 45 روز بعد از رابطه انجام شد و بنظرم ضخامت اندومتر پایینه) The uterus is normal in size homogenous (78 * 40mm) The endometrial line is normal (5.5 mm) Multiple tiny peripheral follicles are perceptible within both ovaries smaller than 5mm compatible with, either hormonal imbalance or poly cystic ovarian disease (PCOD) linical & lab correlation is mandatory. No free fluid is appreciated in the pelvic cavity. the urinary bladder is within normal limits ازمایش تیروئید هم دادم که مقدار tsh برابر 1.7 (0.4 - 6.2) مقدار پرولاکتین بالا و برابر 690 بود (رنج نرمال بین 120-550) دکتر برام مجموعه ازمایشات زیر رو نوشتن گفتن روز دوم یا سوم پریود انجام بدم : prolactin , fbs , cbc , fsh , lh , 25oh vitd3 , beta hcg ، توی این ازمایش مقدار پرولاکتین کاملا در رنج نرمال بود ، ویتامیل دی3 کم بود و میزان هرمون های fsh و lh هم نرمال بود ، میزان قند خون 100 بود دکتر برام قرص متفورمین و قرص پیشگیری از بارداری برای تنظیم پریود و قرص ویتامین دی3 نوشتن ، مقدار کمی هم فقر اهن داشتم که برای اون هم دارو نوشتن ، 21 سالم ، متاهل (نامزد) ، وزن 58 ، قد 173 ، موهای زائد دارم ، جوش های صورت هم دارم حس میکنم زیاد هم شده ، اما ریزش مو ندارم به نظرتون درمان برای تنظیم پریود مناسب هست ؟
  3. marymary

    @دکتر مرجان قاجار
  4. marymary

    سلام مجدد 21 سالم ، متاهل (نامزد) ، وزن 58 ، قد 173 ، بله موهای زائد دارم ، جوش های صورت هم دارم اتفاقا حس میکنم زیاد هم شده ، اما ریزش مو ندارم نتیجه سونوگرافی خدمتتون : (سونوگرافی پنج روز بعد از تاخیر پریود انجام شد و بنظرم ضخامت اندومتر پایینه) The uterus is normal in size homogenous (78 * 40mm) The endometrial line is normal (5.5 mm) Multiple tiny peripheral follicles are perceptible within both ovaries smaller than 5mm compatible with, either hormonal imbalance or poly cystic ovarian disease (PCOD) linical & lab correlation is mandatory. No free fluid is appreciated in the pelvic cavity. the urinary bladder is within normal limits ازمایش تیروئید هم دادم که مقدار tsh برابر 1.7 (0.4 - 6.2) مقدار پرولاکتین بالا و برابر 690 بود (رنج نرمال بین 120-550) دکتر برام مجموعه ازمایشات زیر رو نوشتن گفتن روز دوم یا سوم پریود انجام بدم : prolactin , fbs , cbc , fsh , lh , 25oh vitd3 , beta hcg رو نوشتن ، ممنون میشم نطرتونو بگین خانم دکتر ، تشکر
  5. marymary

    اون پرولاکتینه فک کنم
  6. سلام خدمت همگی ، من پریودم نامنظمه دکتر برام این موارد رو نوشتن برم ازمایش بدم ، ایا مورد دیگه ای هم هست که لازم باشه ؟ ایا استروژن و پروژسترون هم نوشته شده ؟ چون طبق سونوگرافی ضخامت اندومتر کم هستش گفتن روز دوم یا سوم پریود ازمایش بدم تشکر
  7. marymary

    @aseman380 ببینید به جز تجربه های بقیه اینم به صورت علمی نوشته شده توی بعضی سایت ها : بدن خانم ها در زمان بارداری، سطوح مختلفی از هورمون ها را ترشح می کند که موجب متوقف شدن عادت ماهیانه می شود. البته در برخی موارد، قبل از اینکه عادت ماهیانه در خانم باردار به کلی قطع شود، کم شدن خونریزی یا عقب افتادن آن را تجربه می کند. اگر احتمال می دهید باردار هستید، به پزشک مراجعه کنید. من خودم سه ماه پیش رابطه داشتم ، پریودم بعد از اون ریخته بهم نمیدونم دلیلش چیه ازمایش هم دادم منفیه ، هر ماه داره ده یازده روز تاخیر میوفته منتظرم پریود بشم برم ازمایش واقعا برام سواله ک چرا اینطور شد ، از چند تا دکتر هم مشورت گرفتم همه میگن احتمال بارداری نیست
  8. marymary

    @aseman380 @☆°•●Reyhaneh●•°☆ @☆°•●Reyhaneh●•°☆ لکه بینی به خاطر لانه گزینی قاعدتا رخ میده ، اما توی اینترنت بگردید بودند چنین کسانی که پریود شدن و حتی بودند کسانی که کیفیت پریودشون عین قبل بوده ! قالب کسانی که در مورد پریود در بارداری حرف میزنن ، فکر میکنن که پریود بوده چون عموما حجم خونریزی کمتر و تعداد روز کمتر یا حداقل روند خونریزی مشابه پریود نیست اما با این حال کسانی هستند که خونریزی عین پریود داشتند و حامله هم بودن این از لحاظ پزشکی توجیهی نداره ، اما بعضیا میگن که این اتفاق واسشون افتاده !
  9. marymary

    سلام طبق تحقیقاتم یه سریا تو بارداری پریود میشن ، البته دکترا میگن چیزی تحت عنوان پریود در بارداری نداریم اما خب خیلیا بودن که پریود میشدن حتی تا چهار ماه ! یه سوال داشتم ، ایا کسانی که توی بارداری پریود میشن ، ازمایش بارداری نشون میده که باردارن ؟ مگه هورمون hcg مسئول جلوگیری از تخمک گذاری نیست ؟ خب وقتی پریود صورت گرفته نباید این هورمون تولید شده باشه ! پس چطور بارداری تشخیص داده میشه ؟
  10. سلام ، لطفا سونوگرافی زیر رو بررسی کنید سونو 5 روز بعد از تاخیر در پریود انجام شده ، و 6 روز بعد از سونو پریود اتفاق افتاده (یازده روز تاخیر) ازمایش بارداری منفی هستش ، لطفا سونو رو بررسی کنید از لحاظ بارداری و ایا ضخامت اندرومتر کم نیست ؟ چون پنج روز بعد از تاخیر در پریود انجام شده بنده بعد از رابطه مشکوک پریودم به ترتیب 8 روز ، 11 روز تاخیر و این ماه هم در دهمین روز تاخیر هستم ، ازمایش بارداری منفی هستش ولی قبل از رابطه مشکلی در پریود نداشتم تشکر
  11. marymary

    روی کاغذ هر گونه تماس منی یا پیشاب میتونه باعث بارداری بشه اما در واقعیت این موارد کم هستن خصوصا ک باکره هم هستین ، اگر روز دوم پریود بوده احتمالش صفره (مگر این ک دوره هات طولشون کم باشه مثلا زیر 25 روز یکبار) اما اگ یک روز بعد پاک شدن بوده احتمالش هست اما بازم کمه قرص اورژانسی بخور راحت بشی
  12. marymary

    تشکر ، دکتر من بعد از رابطم کلا پریودم بهم ریخته (با اینکه رابطه بدون دخول بود) ، همون ماه 6 روز ، ماه بعد 11 روز و این ماه هم 9 امین روز تاخیر هستم (یک بسته مدروکسی پروژسترون هم پنج روزه ک مصرف کردم) اگر میزان پرولاکتین بالا بوده یا تاخیر مربوط به تنبلی تخمدان هست چرا قبل از رابطه این تاخیر وجود نداشته است ؟ لازمه سونوگرافی هم انجام بدم تا از عدم بارداری مطمئن بشم ؟ ممکنه بارداری پوچ یا خارج از رحم باشه ؟
  13. marymary

    دکتر های عزیز لطفا راهنمایی کنید
×