دکتر مرجان قاجار - مشاوره نی نی سوال رفتن به مطلب

دکتر مرجان قاجار

★پزشک
  • تعداد ارسال ها

    1,945
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    25

آخرین بار برد دکتر مرجان قاجار در 6 فروردین

دکتر مرجان قاجار یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است!

اعتبار در سایت

110 Excellent

درباره دکتر مرجان قاجار

  • درجه
    عضو ویژه
  • تاریخ تولد 18 شهریور 1395

اطلاعات عمومی

  • درباره ما
    دکتر مرجان قاجار، متخصص زنان، زایمان و نازایی و دارای بورد تخصصی جراحی زنان و زایمان
    مطب: شهر ری. دولت آباد .فلکه سوم. خیابان علیزاده.
    تلفن مطب: ۳۳۷۶۵۳۵۰
    - سه شنبه و پنج شنبه صبح ها در کلینیک بیمارستان غیاثی
    تلفن کلینیک: 66242711
    - دوشنبه عصرها ویزیت در کلینیک بیمارستان عرفان. ۵ تا ۸
    تلفن عرفان: ۲۳۰۲۱۰۰۰

آخرین بازدید کنندگان نمایه

2,837 بازدید کننده نمایه
  1. دکتر مرجان قاجار

    دوست عزیز، تعیین زمان بارداری همیشه با تاریخ پریود و سونوگرافی هفته 20 است. بعد از آن همه سونوگرافی ها خطا دارند. با پزشک خود در ارتباط باشید. تاریخ دقیق را از پزشک بپرسید. در کل سونوگرافی زیر 20 هفته و تاریخ پریود متوسط این ها به یک عددی می رسد که دکتر به شما می گوید.
  2. دکتر مرجان قاجار

    دردهای زیردل که همراه احساس فشاروشل وسفت کردن باشند وتکرارشونده باشندنشانه زایمان هستند.اگر ماهیت دردهای شما چنین است باید با نظر پزشک دارو شروع کنید و استراحت و نداشتن نزدیکی توصیه میشه. طول سرویکس ازنظرپیش بینی زایمان زودرس در سه ماهه دوم مهم است یعنی ازهفته ۱۳تا۲۵.
  3. دکتر مرجان قاجار

    دوست عزیز احتمال بارداری برای شما خیلی اندک است، برای اطمینان باید تست خونی بتا بدهید، مصرف قرص های اورژانسی باعث بهم خوردن سیکل های قاعدگی می شود. از طرفی مصرف این قرصها به علت دوزبالای هورمون وعوارض زیاد(شامل عوارض جبران ناپذیرعروقی)اصلاتوصیه نمیشه. شما نیاز به استفاده از یک روش جلوگیری دارید نه اینکه مکررا قرص فوریتی مصرف کنید‌
  4. دکتر مرجان قاجار

    دوست عزیز در مواردی که پلاکت های بیمار سایز درشتی دارد وقتی می خواهند با دستگاه شمارش شوند معمولا به همدیگر می چسبند و تعداد کمتری گزارش می شود. شمارش دستی درست است تا انتهای بارداری باید چندین بار کنترل پلاکت شوید البته به غیر از این کارکرد هم مهم است اگر همه چیز خوب باشد و پلاکت بالای 100 هزار باشد می توانید سزارین کنید
  5. دکتر مرجان قاجار

    تیرکشیدن های گاه به گاه طبیعی هستند.برای مطمئن شدن از اینکه مشکل جدی نیست باید معاینه شوید
  6. دکتر مرجان قاجار

    دوست عزیز سردرد می تواند علل مختلفی داشته باشد مانند سردردهای میگرنی و یا فشار خون بالا پس حتما برای تشخیص درست باید به پزشک مراجعه کرده و آزمایش انجام دهید. اگر سردردهایتان خفیف است می توانید با مصرف قرص استامینوفنساده درد را ساکت کنید.
  7. دکتر مرجان قاجار

    حتما باید سونو بدهید، اگر سونو ساک حاملگی یا بقایای بارداری را بیبیند یعنی سقط نشده.
  8. دکتر مرجان قاجار

    دوست عزیز احتمال بارداری یک روز قبل از پریود خیلی کم است، قرصLD به صورت اورژانسی باید چهار عدد در اولین فرصت و چهار عدد 12 ساعت بعد‌ ‌مصرف شود، شما به اشتباه مصرف کرده اید که باعث بهم خوردن نظم هورمونی می شود. حتی المقدور از خوردن این قرص ها پرهیز کنید. اگر تا 15روز دیگر خونریزی نداشتید تست خون بتا بدهید.
  9. دکتر مرجان قاجار

    دوست عزیز شما برای اطمینان باید" حتما" یکی از دو مورد بالا را انجام دهید.
  10. دکتر مرجان قاجار

    دوست عزیز اگر مایع منی و پیشاب با واژن شما تماس نداشته احتمال بارداری نیست. اگر شک دارید بعد از عقب افتادن پریود تست خون بتا بدهید.
  11. دکتر مرجان قاجار

    هر بار مصرف قرص اورژانسی فقط برای همان مورد اثر داره. از طرفی مصرف این قرصها به علت دوز بالای هورمون و عوارض زیاد(شامل عوارض جبران ناپذیر عروقی)اصلا توصیه نمیشه.شما نیاز به استفاده از یک روش جلوگیری دارید نه اینکه مکررا قرص فوریتی مصرف کنید.
  12. دکتر مرجان قاجار

    @●●sepideh●● طبق این آزمایش ریسک سندرم داون در گروه بینابینی قرار دارد.یعنی منفی نیست و مثبت هم نیست و برای تعیین تکلیف دو کار میتوان کرد: ۱.انجام تست نیفتی با دقت ۹۹ درصد در هفته ۱۴ که بهترین اقدام است. ۲.انجام تست کواد به روش سکونشیال در هفته ۱۵ با دقت حدود ۹۰ درصد که انتخاب بعدی است.
  13. دکتر مرجان قاجار

    بررسیهای مربوط به سقط مکرر را نزد هر متخصصی میتوانید انجام دهید اما خیلی اوقات علتی پیدا نمیشود. در مورد بارداری مجدد هم با توجه به اینکه نازایی ندارید باید ۱ سال فرصت بدهید و اگر باردار نشدید آن زمان دارو شروع کنید.
  14. دکتر مرجان قاجار

    دوست عزیز با توجه به اینکه بررسی های سقط مکرر را انجام داده اید و خوب بوده، درحال حاضر هیچ بررسی دیگری وجود ندارد که انجام دهید. اعداد بتا معنی خاصی ندارند و ارتباطی با سقط یا عدم آن ندارند. دردها تا حدودی طبیعی هستند و البته اگر شدید باشند نرمال محسوب نمیشوند. فعلا تنها راه شما ادامه همین داروهاست.در مواردی برخی متخصصها آمپول هپارین هم شروع میکنند.
  15. دکتر مرجان قاجار

    دوست عزیز اگر سونو ساک حاملگی را میبیند یعنی سقط نشده.
×